Over ons

Welkom bij isolerenmetcaparol.be, dé website voor informatie en advies over het isoleren van gebouwen. Wij zijn een team van ervaren professionals met een passie voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Onze missie is om mensen te helpen begrijpen hoe isolatie kan bijdragen aan een betere leefomgeving en hoe ze dit effectief kunnen aanpakken.

Onze focus ligt op het isoleren van gevels, ramen en deuren en spouwmuren. We weten dat isolatie niet alleen zorgt voor een aangename binnentemperatuur, maar ook bijdraagt aan de vermindering van de CO2-uitstoot en energiekosten. Daarom bieden wij op onze website een woning calculator en een calculator voor ramen en deuren aan, om u te helpen het potentieel van isolatie in uw woning te berekenen.

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste isolatieoplossing kan overweldigend zijn. Daarom hebben wij onze ervaringen met verschillende bedrijven waar u deze producten kunt kopen, gedeeld op onze website. Op deze manier hopen wij u te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing over de juiste isolatieoplossing voor uw specifieke behoeften.

Wij zijn ook zeer geïnteresseerd in het alternatief voor crepi en het gebruik van steenstrips betonlook. Dit zijn beide prachtige en duurzame opties voor de gevelbekleding van uw woning. Op onze website delen wij graag onze kennis over deze producten en hoe u deze kunt toepassen in uw eigen huis.

Dus, als u geïnteresseerd bent in het isoleren van uw woning, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hier om u te informeren en te adviseren over de beste oplossingen voor uw behoeften. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie nodig heeft.